Disclaimer

Sinds mijn vroegste jeugd, toen ik op school voor het eerst een metamorfose van de kikker heb meegemaakt, ben ik al gefascineerd door kikkers. Toen ik in 2001 per toeval ontdekte hoe je zelf een website kunt maken wist ik gelijk dat ik dat wilde gaan doen en dat het over kikkers zou gaan.

Veel mensen vinden kikkers een beetje eng. Ik hoop met de kikkersite die mensen er van te overtuigen dat kikkers eigenlijk hele leuke en ook nuttige beestjes zijn ;-)

De informatie die ik op de kikkersite heb verzameld is deels eigen ervaring, door het observeren van de vele kikkers en padden die ik in diverse tuinen en vijvers heb mogen aantreffen. Ook heb ik het internet afgestruind naar interessante artikelen over kikkers maar het leukst aan hoe de kikkersite uiteindelijk is geworden vindt ik de vele foto's en zelfs filmpjes die in de loop van de jaren zijn ingezonden, waardoor de site ook door en niet alleen maar voor bezoekers is geworden.

Sorry, ik weet niet meer waar alle informatie precies vandaan gekomen is, dat heb ik niet bijgehouden maar veel informatie komt van Wikipedia, de vrije encyclopedie. De informatie kan onjuist of incompleet zijn. Ik aanvaard geen aansprakelijkheid in het geval er als het gevolg daarvan schade of kosten zijn ontstaan.

Alle informatie die ik op de kikkersite heb verzameld mag vrijelijk gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het maken van een spreekbeurt. Wel stel ik het op prijs een kennisgeving via e-mail te ontvangen met welk doel de informatie wordt gebruikt. De meeste foto's en de filmpjes zijn ingestuurd door bezoekers van de site. Het copyright op die foto's en filmpjes blijft bij de fotograaf/maker.

Wilma Tieke
Ik geloof niet in prinsen, ik geloof in kikkers.